Min hund

publicerat i Erica;
Det här är min hund, Diva heter hon. Diva blir 3år i Mars. Jag har haft henne i ett år i februari. 
Jag köpte Diva av hennes uppfödare som hade fått tbx henne av någon anledning, alltså är hon en omplacerings hund. Diva är också en korsning mellan Amstaff och old english bulldog. Även kallad kamphund/killerdog. Jag köpte Diva för att ha henne på jobbet för att känna mig lite tryggare och inte vara ensam. Hon hade även vissa problem när jag köpte henne. Hon blev nämligen väldigt skrikig när man går ut med henne men inte "blockad"
Detta stod i annonsen, men eftersom jag inte ville ha en valp utan en hund som redan är rums ren o.s.v. så fanns det bara hon ute på annons. 
Jag och min familj åkte och kollade på henne, blev kära och hon fick följa med hem samma dag. 
Diva visste inte/kunde inte gå i koppel. Skrek/tjöt drog i kopplet så fort man gick utanför dörren och hon var helt blockerad. Gjorde anfall mot andra hundar. 
Diva har även massa ärr på kroppen, jag var inte ute efter en kamphund när jag letade hund, detta stod inte heller i annonsen. Dåligt uppfostrad, hade ingen koll på begränsningar och gjorde lite som hon själv ville. 

Diva är även världens kelgris, älskap pussar kramar och människor - detta var de jag letade efter, en social hund som tycker om mys då min förra inte gjorde de. 
Diva är även världens mes, super rädd för ljud, snabba rörelser och materiella ting man håller i. 
Diva uppfostrades till kamp, men hennes psyke klarade inte av de. Men inget av detta stod i annonsen. 
Jag rekommenderar inte att köpa en omplacerings hund via annons, och speciellt inte när de gäller "kamp" hundar. Även om sanningen inte stod i annonsen har jag behållt henne då hon visar framsteg till att bli en "normal" hund, men tyvärr kommer det ta ett par år till. Det är inte Divas fel att hon uppfostrades till något hon inte är. Jag skulle aldrig lämna tillbaka henne eller sälja henne. Hon har aldrig skadat någon eller något så länge jag har haft henne. Hon har bara fått mig att älska denna ras ännu mer!